Okręgowe eliminacje  XXIX  Olimpiady wiedzy o żywności „Żywność wspierającą odporność”.

20241206_100537

6 grudnia 2024 r. w Zespole Szkół nr 3 im. Tadeusza Rylskiego w Rzeszowie odbyły się kręgowe eliminacje  XXIX  Olimpiady wiedzy o żywności „Żywność wspierającą odporność”.

Naszą szkołę reprezentowały Emilia Sroka i Paulina Kozyrska – uczennice klasy V Technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Młodzież zmagała się z etapem  praktycznym, natomiast etap pisemny odbywał się w dniu 9 grudnia 2024 r. Wszyscy uczestnicy etapu praktycznego zostali nagrodzeni dyplomami za udział.
Wyniki i listę zakwalifikowanych  do etapu centralnego XXIX  Olimpiady wiedzy o żywności „Żywność wspierającą odporność” zostaną ogłoszone 31 grudnia 2024 r.

Opracowanie: p. Agnieszka Nieckarz

 

Skip to content